Netflix-videon automaattisen toiston poistaminen käytöstä

Netflixillä on suuri ominaisuus, jota kutsutaan "automaattiseksi toistoksi". Englannin kielellä se tarkoittaa automaattista toistoa, ja pelaaja siirtyy sarjan seuraavaan jaksoon aina, kun edellinen päättyy, jolloin käyttäjän ei tarvitse tehdä sitä manuaalisesti. Todennäköisesti olet nähnyt tämän toiminnon toiminnassa, koska se on oletusarvoisesti käytössä tiliasetuksissa.

Netflix luo painikkeen pitkien sarjojen aukkojen ohittamiseksi

Vaikka automaattinen toisto auttaa ja jopa kannustaa tilaajia tekemään sarjamaratoneja, monet ihmiset pitävät tätä ominaisuutta hankalana - esimerkiksi rohkaisevia maratoneja aamunkertoja varten. Onneksi on helppo tapa poistaa Netflix-videoiden automaattinen toisto käytöstä. Tässä opetuksessa opetamme, miten automaattinen toisto poistetaan käytöstä ja että voit hallita sitä kokonaan.

Näin voit poistaa Netflix-automaattisen toiston käytöstä

App: Hanki teknisiä vinkkejä ja uutisia Androidissa tai iPhonessa

Vaihe 1. Siirry Netflix-tilillesi selaimessa, siirrä profiilin valokuvan yläpuolelle, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa ja valikossa, joka avautuu;

Vaihe 2. Napsauta "Oma tili";

Vaihe 3. Kun olet Oma tili -sivulla, etsi "Oma profiili" -osiosta ja napsauta "Toistoasetukset" -vaihtoehtoa;

Vaihe 3. Huomaa, että "Automaattinen käynnistys" -kohdassa valitaan vaihtoehto "Toista seuraava jakso automaattisesti". Poista tämä ominaisuus napsauttamalla valintaruutua. Vahvista muutos napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Poista automaattinen videotoisto käytöstä

Ready! Nyt, kun lopetat katsomasi sarjan jakson, Netflix ei enää käynnisty automaattisesti seuraavan kauden jakson aikana, ja saatat joutua hallitsemaan lepotilasi.

Miten saan selville, onko joku kirjautunut Netflix-tililleni? Vaihda vinkkejä foorumiin.