Miten poistaa yhden kosketuksen pääsyn Facebookiin Androidissa

Facebook tarjoaa "yhden kosketuksen" -toiminnon, joka tallentaa profiilisi ja salasanasi Android-puhelimeesi, jotta voit kirjautua nopeasti. Vaikka se tuntuu käytännölliseltä jokapäiväisessä elämässä, resurssi voi vaarantaa tietojesi turvallisuuden sosiaalisen verkoston sisällä, koska on mahdollista kirjautua sisään ilman, että sinun täytyy syöttää henkilökohtainen koodi uudelleen. Kun olet kirjautunut sovellukseen, kosketa vain profiilikuvaa saadaksesi täyden pääsyn tiliin, mukaan lukien henkilökohtaiset viestit.

On syytä kiinnittää erityistä huomiota, kun kirjaudut jonkun toisen älypuhelimeen, koska ominaisuus voidaan kytkeä päälle ja tallentaa tiedot häiritsevästi. Jos haluat auttaa pitämään yksityisyyden, tutustu tähän opetusohjelmaan, miten voit poistaa pääsyn kaikissa matkapuhelimissa ja poistaa tallennetun Facebook-tilin puhelimessasi.

Selvitä, miten voit poistaa Android-tilillä tallennetun Facebook-tilin

Facebook lanseeraa Hand Albumin, joka yhdistää taiteilijoiden lauluja ja videoita

Poista yhden kosketuksen Facebook-yhteys

Vaihe 1. Yhden kosketuksen sisäänkirjautuminen voi lopulta jättää kirjautumistunnuksesi ja salasanasi useisiin laitteisiin ilman huomaamatta. Voit poistaa pääsyn eri puhelimissa avaamalla Facebook-sovelluksen ja valitsemalla oikeassa yläkulmassa olevan valikkopainikkeen. Kosketa sitten "Account settings" ja valitse "Security and login".

Avaa Facebook-tilisi asetukset Androidista

Vaihe 2. "Anna profiilivalokuvan" luokkaan löydät luettelon laitteista, joilla on automaattinen sisäänkirjautuminen. Jos haluat poistaa ominaisuuden laitteista, kosketa kohtaa "Poista sisäänkirjautuminen Facebook-profiilikuvassa". Jos sinulla on useampi kuin yksi matkapuhelin, jossa on tallennettuja tietoja, toista toimenpide.

Poista profiili eri puhelimista Facebook-salasanasi avulla

Poista profiili, joka on tallennettu Facebookiin

Vaihe 1. Kun olet varmistanut, ettei mikään muu laite ole tallentanut salasanaa, poista Facebook-kirjautumistietosi nykyisestä älypuhelimestasi. Voit tehdä tämän valitsemalla oikeassa yläkulmassa olevan valikkopainikkeen ja koskettamalla "Poistu". Huomaa, että profiilisi kuva näkyy näytössä. Kosketa profiilin vieressä olevaa valikkoa, jossa on "kolme pistettä".

Aloita profiilin poistaminen salasanasta, jonka Android tallentaa Facebookiin

Vaihe 2. Valitse "Poista tili laitteesta". Valmis, Facebook ohjataan perinteiseen kirjautumisnäyttöön ja profiilisi katoaa sosiaalisen verkoston näytöstä.

Poista laitteen tili Facebook-tilisi automaattisen käytön estämiseksi

Vaihe 3. Varmista, että matkapuhelimesi ei tallenna henkilökohtaisia ​​tietojasi yhdellä kosketuksella, heti uuden kirjautumisen jälkeen, missä tahansa laitteessa näkyy kortti, jossa kysytään, haluatko aktivoida "Muista salasana" ". Valitse "Ei nyt".

Älä tallenna Facebook-kirjautumistunnusta uudelleen Androidiin

Facebook ei lataa tuoreita päivityksiä. Miten ratkaista? Tutustu foorumiin.