Miten piilottaa Tinder-profiilisi Facebook-ystäville

Tinderin diskreettinen käyttö ja Facebook-ystävien ja -perheiden näkeminen on mahdollinen seuraamalla joitakin yksinkertaisia ​​vinkkejä. Suhdesovelluksessa ei ole suodatinta, joka jättää yhteystiedot pois sosiaalisen verkoston kautta. Käyttäjä voi kuitenkin piilottaa sovelluksen profiilistasi, pitää etsinnän tai luoda tilin uudelleen puhelinnumeron avulla, mikä avaa mahdollisuuden lisätä valokuvia ja muuta nimeä Facebookista.

Tutustu seuraaviin vinkkeihin siitä, miten Tinderiä harkitaan, jotta Facebook-ystäväsi eivät löydä sinua sosiaalisen verkostoitumisen sivustolla.

Tinder Gold vs. Tinder Plus; katso kahden maksetun version erot

Mitä Tinder toimii

Piilota Tinder-sovellus Facebookissa

Facebook pitää luettelon kaikista käytetyistä sovelluksista tai olet jo kirjautunut sisään käyttämällä sosiaalisen verkoston käyttöoikeustietoja. Onneksi voit kätevästi piilottaa minkä tahansa niistä, estäen sovelluksen tekemästä julkaisuja tai katsomaan muita. Näin voit tehdä sen vaihe vaiheelta alla.

Vaihe 1. Avaa Facebook-asetukset. Voit tehdä tämän napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa nuolipainiketta. Napsauta avautuvassa valikossa "Asetukset";

Avaa Facebook-asetukset

Vaihe 2. Napsauta näytön vasemmassa sivupalkissa "Sovellukset";

Avaa Facebook-tiliin liitetyt sovellukset

Vaihe 3. Etsi Tinder-sovellus ja napsauta "Muokkaa asetuksia";

Käytä Tinder-sovellusasetuksia Facebookin kautta

4. Valitse "Sovelluksen näkyvyys" -kohdassa "Vain minä" ja napsauta "Tallenna".

Huijauksen näkyvyyden piilottaminen Facebookissa

Kytke löytö pois päältä

Paras vaihtoehto pitää Facebook-ystäväsi löytämästä sinua Tinderissa on pitää löytö pois. Näin voit jatkaa keskustelua nykyisten yhteystietojen kanssa, mutta et voi saada uusia vastauksia. Jos muutat mieltäsi, voit ottaa löytämisen uudelleen käyttöön vain yhdellä napautuksella ja tehdä uusia yhdistelmiä. Tutustu yksityiskohtiin, miten pysyt piilossa Tinderissa seuraavissa vaiheissa.

Vaihe 1. Avaa Tinder ja kosketa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa painiketta. Siirry nyt kohtaan "Asetukset";

Käytä Tinder-asetuksia

Vaihe 2. Poista "Näytä Tinder" -vaihtoehto käytöstä ja napauta sitten "OK" tallentaaksesi. Näin profiilisi piilotetaan ja se näkyy muille vain, jos kosketat "Ota käyttöön".

Tinder Discovery -toiminnon poistaminen käytöstä

Luo profiili matkapuhelimella

Toinen vaihtoehto on luoda profiili uudelleen matkapuhelinnumerosi avulla. Tätä varten sinun on ensin poistettava nykyinen tili Tinderissa. Kosketa sitten Tinder-aloitusnäytössä "Anna puhelinnumero" ja rekisteröi. Näin voit käyttää valokuvia ja jopa muuta nimeä tai sukunimeä kuin se, joka on rekisteröity Facebook-tilillesi.

Rekisteröidy Tinderiin puhelinnumeron avulla

Nauti vinkkejä, joilla voit käyttää Tinderin huomaamattomasti ja estää Facebook-ystävien löytämisen.

Tinder sulkeutuu yksin iPhoneen: miten ratkaista? Tutustu foorumiin.