Miten estetään Skypen automaattinen uudelleenlataus

Skypessä on ominaisuus, jota kutsutaan "Automaattiseksi lataukseksi", joka lisää luottokorvausta palvelutasollesi, kun se saavuttaa tietyn määrän. Tätä varten järjestelmä käyttää tilille tallennettuja tietoja ja maksutapoja, jotka hyvittävät R $ 30, 00, kun summa on alle R $ 6.00. Voit välttää yllätyksiä seuraamalla seuraavaa opetusohjelmaa ja oppimalla, miten Skype ei voi ladata tilisi automaattisesti iPhonessa (iOS) ja Androidissa.

Opi sammuttamaan automaattinen uudelleenlataus Skypessä

Galaxy S8: Kahden WhatsApp-tilin käyttäminen samassa puhelimessa

Vaihe 1. Avaa Skype-sovellus ja napauta profiilikuvasi päästäksesi asetuksiin. Siirry seuraavalla sivulla kohtaan "Tilit ja asetukset".

Siirry Skypen asetuksiin

Vaihe 2. Valitse "Skype-luotto ja tilaus" -vaihtoehto. Jos "Automaattinen täyttö" -näppäin on sininen, vaihtoehto on käytössä. Voit poistaa sen käytöstä napauttamalla.

Poista Skypen automaattinen lataus käytöstä

Vaihe 3. Vahvista valinta napsauttamalla "Poista". Huomaa, että "Automaattinen täyttö" -vaihtoehdon avainväri muuttuu harmaaksi.

Android Oreo: mitä matkapuhelin tarvitset? Tutustu keskusteluryhmässä