Kuinka näyttää verkossa tai offline-tilassa LinkedInissä

LinkedInin avulla voit määrittää käyttäjän tilan online- tai offline-tilassa. Toiminto, joka toimii samoin kuin lähettiläiden ja muiden sosiaalisten verkostojen asema, ilmoittaa yhteyksillesi, jos olet tällä hetkellä käytettävissä keskusteluun. Lisäksi voit piilottaa nämä tiedot valituilta ihmisiltä, ​​jotta he eivät tiedä, että olet kirjautunut järjestelmään. Katso vaihe vaiheelta, miten tämä tehdään web-version ja Android- ja iPhone (iOS) -sovellusten osalta.

LinkedIn julkaisee videon syötteessä; oppia, miten tallennus toimii

Opetusohjelma näyttää, miten voit määrittää tilan verkossa tai offline-tilassa LinkedInissä

Mobiilin tilan määrittäminen

Vaihe 1. Avaa LinkedIn-profiili ja napsauta "I" -vaihtoehtoa. Siirry sitten kohtaan "Asetukset ja yksityisyys";

Linkki LinkedIn-asetusten käyttämiseen

Vaihe 2. Napsauta Tietosuoja-välilehteä.

Toiminto profiilin tietosuoja-asetusten käyttämiseksi LinkedInissä

Vaihe 3. Pidä painiketta aktiivisen tilan tarkasteleminen aktiivisena, jos haluat nähdä LinkedInin käyttäjille verkossa. Sosiaalinen verkosto ilmoittaa, että tämä muutos voi kestää jopa 30 minuuttia.

Vaihtoehto ylläpitää profiilia offline- tai online-tilassa LinkedInissä

Vaihe 4. Kirjoita "Piilota valittujen henkilöiden aktiivinen tila" -kohdassa yhteystietojen nimi, johon et halua kertoa tilasi LinkedInissä. Kirjoita vain henkilön nimi ja napsauta vastaavaa tulosta.

Piilota valitun henkilön tila

Tilan määrittäminen LinkenIn-sovelluksella

Vaihe 1. Avaa LinkedIn-profiili ja napauta kuvaa. Napauta sitten vaihteiston painiketta näytön yläosassa;

Linkki LinkedIn-asetusten käyttämiseen mobiililaitteissa

Vaihe 2. Napauta "Yksityisyys" -välilehteä ja siirry vaihtoehto "Hallitse aktiivista tilaa";

Polku, jolla pääset käsiksi aktiivisten LinkedIn-tilan hallintaan mobiililaitteissa

Vaihe 3. Ota käyttöön "Näytä aktiivinen tila" -vaihtoehto, jotta yhteystietosi voivat tietää, että olet verkossa. Kuten web-versiossa, tämä asetus voi kestää jopa 30 minuuttia.

Jos haluat piilottaa tiettyjen henkilöiden tilan, napauta "Lisää yhteyden nimi" -tekstiruutua, kirjoita henkilön nimi ja napauta vastaavaa tulosta.

Kuinka piilottaa tiettyjen ihmisten tila mobiilista

Mikä ero on LinkedIn-päivityssuunnitelmien välillä? Vaihda vinkkejä foorumiin.