Instagram Direct näyttää, milloin olet verkossa; oppia poistamaan käytöstä

Instagram näyttää, oletko verkossa suorassa - sovelluksen postilaatikkoon - ja kun olet viimeksi käyttänyt viestejä, ominaisuudessa, joka on hyvin samanlainen kuin WhatsApp. Toimintoa kutsutaan toimintatilaksi, ja se näytetään, kun käytät suorien viestien luetteloa, josta käy ilmi, ovatko kontaktit aktiivisia (verkossa) tuolloin tai kun viimeinen oli käytössä, ja tiedot ovat minuutteina tai tunteina. Tiedot näkyvät juuri käyttäjätunnuksen alapuolella. Voit myös nähdä, kuinka monta henkilöä kussakin ryhmässä oli verkossa päivällä.

Tarkista kaikki Instagram-vinkit

Kuten WhatsAppissa, monet ihmiset saattavat olla kiinnostuneita piilottamaan ajan, jonka he olivat verkossa Instagramissa. Jos et halua, että yhteystietosi näkevät nämä tiedot, tutustu tähän opetusohjelmaan, miten toiminto poistetaan käytöstä. Muista, että piilottamalla aikataulusi ei enää näy Ystäväsi toimintatilaa.

Yhteystietosi näkevät, oletko verkossa tai kun olet viimeksi käyttänyt Instagram Directia

Haluatko ostaa matkapuhelin-, TV- ja muita alennustuotteita? Tunne vertailu

Katso vaiheittain vaiheiden poistaminen käytöstä:

Vaihe 1. Avaa profiili ja siirry kokoonpanoasetuksiin napsauttamalla hammaspyöräkuvaketta;

Poista Instagram-asetusten asetukset käytöstä

Vaihe 2. Liu'uta näyttö alas ja poista "Näytä toimintatilan" -toiminto käytöstä.

Poista aktiviteetin tila Instagram-asetuksissa

Tästä lähtien kukaan ei tiedä, milloin aika oli verkossa Direct Directissa. Kun olet poistanut toiminnon, suoraviestiluettelo palauttaa jokaisen keskustelun viimeisimmän viestin yhteystietojen alapuolella, kuten aikaisemmin tapahtui.

Kuinka piilottaa Online-tila WhatsAppissa

SuperZoom ei näy Instagramissa, nyt mitä? Katso foorumin vinkkejä.