Facebook: Sovellusten pitäminen yhteydessä ilman henkilötietojasi

Facebookin avulla käyttäjät voivat valita, mitkä henkilötiedot jaetaan heidän tiliinsä liittyvän sovelluksen tai palvelun kanssa. Vain sosiaalisen verkoston web-versiossa käytettävissä oleva ominaisuus mahdollistaa liitettyjen sovellusten säilyttämisen antamatta sinulle henkilötietoja, kuten ikäsi, ystäväluettelon, sähköpostiosoitteen, henkilökohtaisen kuvauksen ja muita profiilin tietoja.

Tietosuojaratkaisun lisäksi menettely on suunniteltu estämään haitalliset sovellukset käyttämästä vääriä käyttäjätietoja. Tutustu asetettuun opetusohjelmaan, miten sovellukset ja palvelut pidetään yhteydessä ilman, että heillä on pääsy henkilökohtaisiin tietoihin.

Facebook muuttaa yksityisyyden asetuksia skandaalin jälkeen

Facebook: vinkkejä, jotka estävät utelias ihmisiä katsomasta tietojasi

Vaihe 1. Avaa Facebook, napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa valkoista nuolikuvaketta ja siirry kohtaan "Asetukset";

Facebook-tilin asetusten käyttötapa

Vaihe 2. Napsauta näytön vasemmassa reunassa olevassa valikossa Sovellukset-vaihtoehtoa.

Voit käyttää Facebook-tiliisi liitettyjä sovellusasetuksia

Vaihe 3. Katso kaikki palvelut ja sovellukset napsauttamalla Näytä kaikki;

kaikki "nähdä Facebookiin yhdistetyt sovellukset

Vaihe 4. Napsauta sen sovelluksen vieressä olevaa lyijykynäkuvaketta, jonka käyttöoikeudet haluat rajoittaa;

Muokkaa sovelluksen oikeuksia Facebook-tilillä klikkaamalla kynäkuvaketta

Vaihe 5. Luvat valitaan sinisen näkymän avulla näytön oikealla puolella. Voit poistaa ne sovelluksesta napsauttamalla tätä sinistä ilmaisinta niin, että ne ovat pois päältä. Voit tehdä uuden luvan napsauttamalla Tallenna.

Toiminto rajoittaa Facebook-linkitettyjen sovellusten käyttöoikeuksia

Ota vihje, jotta tilisi tietoihin liittyvät palvelut eivät pääse herkkiä Facebook-tietoihin.

Miten selvittää, kuka on tukossa WhatsAppissa, Facebookissa ja Instagramissa? Tutustu.